Tussenschoolse opvang

Stichting DeTafelVan

Onze school heeft ervoor gekozen de tussenschoolse opvang (oftewel de overblijf) uit te besteden aan Stichting DeTafelVan. Zij zorgen er samen met onze school voor dat uw kind op een goede manier wordt begeleid tijdens de middagpauze. Uw kind krijgt voldoende tijd om te lunchen. Na de lunch is er ruimte voor (buiten)activiteiten.

Hoe werkt het?
U kunt uw kind heel eenvoudig aanmelden voor de tussenschoolse opvang (TSO). Op www.stichtingdetafelvan.nl kunt u uzelf en uw kinderen kosteloos registreren via het portaal van DeTafelVan. Deze registratie is eenmalig. U kunt vervolgens digitaal strippen kopen via de website met een minimum van 10 strippen en een maximum van 100 strippen. De betaling vindt plaats via iDEAL. Uiteraard op een veilige manier.

Uw kind aan- en afmelden
Als u ervoor kiest om per dag te bepalen of uw kind overblijft, moet uw kind vóór 09.00 uur die dag aangemeld zijn. Als uw kind niet tijdig is aangemeld, kan het die dag niet overblijven. Komt uw kind onverwacht niet naar de overblijf? Vóór 09.00 uur ’s morgens kunt u dit aanpassen in het portaal van DeTafelVan. De strip wordt dan weer aan uw saldo toegevoegd.

Heeft u meerdere kinderen?
De strippen staan op uw naam, niet op de naam van uw kind. Als u meerdere kinderen wilt laten overblijven, kan dit met dezelfde strippenkaart betaald worden. Hoe meer strippen u inkoopt, hoe goedkoper het wordt. Heeft u aan het einde van het schooljaar strippen over? Geen probleem. Uw strippen blijven gewoon staan tot het volgend schooljaar.

Wat kost een strip?

10 strippen = € 2,50 per strip
20 strippen = € 2,45 per strip
30 strippen = € 2,40 per strip
40 strippen = € 2,35 per strip
100 strippen = € 2,30 per strip

Lunch niet inbegrepen
De kinderen nemen zelf eten en drinken mee naar school. DeTafelVan zorgt voor goede begeleiding tijdens de overblijf.

 

Vragen?
Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@stichtingdetafelvan.nl of maak gebruik van het contactformulier op www.stichtingdetafelvan.nl.