Nieuwe ouders

Wanneer u als ouder op zoek gaat naar een basisschool voor uw kind, telt maar één ding: u wilt een school waar uw kind helemaal tot zijn recht komt. Daarom zoekt u  een school die aanvoelt wat uw kind nodig heeft, om vervolgens het onderwijs op uw kind af te stemmen. Herkent u zich hierin? Dan nodigen wij u uit om verder met de Sint Jozefschool kennis te komen maken.

U kunt zich natuurlijk uitgebreider oriënteren door deze site verder te bekijken en dan met name de "Schoolgids".
Hierin vindt u meer gedetailleerde informatie over het lopende schooljaar, de visie en de keuzes die wij maken in ons onderwijsaanbod.

Nog leuker vinden wij het, als u ook komt kijken op onze school. Tijdens een kennismakingsgesprek vertel ik  onder andere over onze manier van lesgeven, hoe wij instructie op verschillende niveaus organiseren en het werken met de instructietafel, over het belang van individuele aandacht en de aandacht die wij hebben voor hoe je met elkaar omgaat. Ik probeer u een reëel beeld te geven van onze school. U kunt de school ook in bedrijf zien tijdens de rondleiding door de school, waarbij we met name in de kleutergroepen wat langer naar binnengaan.

Bent u enthousiast en wilt u meer weten over onze school en over onze onderwijsmethode? Maak dan een afspraak met mij. Ik ben te bereiken via 0182-372600 of via de mail: info.stjozefmd@degroeiling.nl

Met vriendelijke groet,

 

Margreet de Boer
Directeur


Op de website van het Ministerie van OCW kunt u de gids Basisonderwijs downloaden, waarin de Rijksoverheid de ouders en verzorgers onder meer informeert over het kiezen van de basisschool, de rechten en plichten van ouders en hoe het onderwijs op basisscholen in zijn werk gaat. Door op onderstaande link te klikken, komt u rechtstreeks op de pagina waar de gids staat:

PFD